mandag 18. oktober 2010

Høst

Det er høst. Bladene fyker rundt og en nysgjerrig Pippi løper etter. Ikke alltid like festlig. Men hun lystrer bedre nå enn i fjor. Det er da alltids noe. Jeg tror hun er kommet i den andre puberteten eller noe lignende. For alt hun har lært om å gå fint i bånd, er som blåst bort. Inne er hun stort sett rolig, glad og fornøyd. Det er hun ute også, det er bare så mye hun skal gjøre.

VI har i høst vært på kurs for å ta Appellmerke. Vi endte opp med å ikke ta det, fordi vi var langt fra å klare noe som helst. Men vi trener og trener, så vi skal klare det til slutt. Vi, dvs Pippi, skulle delta på utstilling i Orkdal, men matmor skal til Finland samme helg, så da gikk det ikke denne gangen. C'est la vie! Neste gang.

Nå venter vi spent på resultatene fra spondyloseundersøkelsen. De to andre søsknene er Fri, så det lover vel kanskje godt?

3 kommentarer:

  1. Jeg har også lyst til å ta apellmerke med Lana. Håper det blir et kurs til våren i regi av Boxerklubben. Kanskje vi går opp til prøven samtidig :) Det er imidlertid MYE trenging som gjenstår før både Lana og jeg er klar.... Lana og Mona

    SvarSlett
  2. Godt å høre at det er flere i puberteten.
    Wilma, som alltid har vært kjempeflink hjemme alene, jafset nettopp innpå en fjernkontroll. Og er generelt litt mer bølle enn hun bruker å være. Vi får komme oss gjennom det;)

    Line

    SvarSlett
  3. Og så en fjernkontroll da! Her går det i sokker. VI er snart familien sokkeløs. :-D

    Jeg har tilsammen 3 stk i puberteten. 2 av dem av den tobeinte sorten. Herlig!!!

    SvarSlett