mandag 27. juni 2011

Snart ut på tur

... aldri sur.

Vi er i feriemodus. Snart skal vi alle sammen dra nordover. To dager i bil, overnatting i campinghytte. Det blir spennende. Det gikk bra i fjor, så da går det vel bra i år også.

lørdag 18. juni 2011

Pippi 2 år!

Hurra for Pippi!

I dag er hun 2 år. Tiden flyr fort. Det er litt rart å tenke på at for 2 årsiden så hadde vi ikke hund, det føles som en hel evighet.

Pippi er fortsatt like ivrig og entusiastisk når hun møter mennesker når vi går tur, men hun er blitt mye roligere og flink til å gå i bånd. Hun elsker å være ute og lukte på alt på hennes vei, særlig blomster og gress. Og det er det mye av rundt omkring. Hun glemmer neste å gjøre det hun må gjøre av nødvendigheter.

Hun er morsom å komme hjem til. En skulle tro vi har vært borte over et år hver gang vi kommer hjem fra jobb eller skole. En skikkelig velkomsthilsen får vi hver dag.

Pippi er ei jente som elsker å leke med oss, gjøre øvelser o.l. En skulle tro at hun var aldri i ro, men det er hun. Hun sover mye. Særlig liker hun å sove rett ved siden av oss, aller helst oppå føttene våre.

Nå skal vi snart på ferie til sommerhuset vårt i Lofoten. Der får hun løpe fritt, hvis det ikke er kyr ved siden av da. Da må hun nok være i line mer. Hun er tross alt livredd disse rare dyrene (kyrne).