lørdag 15. januar 2011

Skitur

Pippi og resten av familien var på skitur i dag. Jeg var ikke med grunnet migrene. Dette var hennes første tur på ski, dvs hun gikk ikke på ski, hun løp ved siden av. Til å begynne med var skistavene litt skumle, men det gikk over etter hvert. De hadde en fin tur, med bål, pølsegrilling og varm drikke. Pippi satte seg på sekken for det var litt kaldt i snøen. Godt å vite at det går an å ha henne med uten mye tull og tøys.

Det var litt kaldt til henne under pausen så vi har tenkt å kjøpe en sånn en til henne, en hvilepose slik at hun ikke skal fryse:

lørdag 1. januar 2011

Nyttårsraketter

Nyttårsraketter er ikke noe kult synes Pippi, bare skummelt.

Pippi vandret hvileløst rundt omkring i stua da det begynte å smelle i femtida på ettermiddagen. Hun ville opp på fanget vårt, noe hun fikk lov til siden hun skalv ukontrollerbart. Vi tok henne med ned og hun gikk og la seg i buret sitt. Der roet hun seg ned. Det var så fælt å se på at hun var så redd. Godt at hun fant ut at buret var et trygt sted å være. Der var hun hele kvelden. Når det nærmet seg midnatt gikk Eva ned og satte seg utenfor buret mens de andre gikk ut for å sende opp raketter og se på. Da hun skulle ut for å gå på do så var hun usikker enda det var slutt på smellinga. Hun kom seg ut og fikk gjort det hun skulle heldigvis.

Hun har vært usikker i dag også, men det går heldigvis bedre. Hun skal aller helst være rundt beina våre for sikkerhets skyld. Ikke lett å være hund.