torsdag 8. juli 2010

God sommer

Snart drar vi avgårde med fullastet bil, barn og hund på sommerferie. Det blir spennende om vi får plass til alt, og om Pippi vil trives å kjøre så langt som vi skal. VI skal overnatte i en campinghytte på vei nordover. Det blir også spennende å se om Pippi slår seg til ro uten bur på et nytt sted. Vi skal ha med teppet hennes slik at hun har kjente lukter rundt seg.

GOD SOMMER!

mandag 5. juli 2010

Utstilling 4.juli 2010

I går var vi på vår andre utstilling. Vi er ikke de som flyr land og strand rundt for å gå på utstilling. Vi prøver å nå dem her i området når vi har mulighet til det. Siden vi ikke deltar så ofte (og jeg ikke er så flink til å trene utstilling med Pippi som jeg sannssynligvis burde) så er det en uvant ting å gå i utstillingsringen. Dermed så går det ikke så bra. Hun fikk helt greie kritikker: middel stor, kvadratisk, god benbygging, lang hals, for varm, typisk hode, gode proposisjoner, mye hud, mørke øyne, fine fortenner og løper godt. Det sto noe mer også på kritikkskjemaet, men jeg er litt usikker hva dommeren mente. Vi stilte i juniorklassen for tisper der det totalt var 7 tisper med. Pippi kom på delt 5.plass, men ble premiert med 1 KVAL. Og det er bra (visstnok). Jeg er ikke helt inne i terminologien ennå. Men det kommer vel?

Pippi var helt utslitt da vi kom hjem. Hun hadde jo så mye å gjøre på utstillingen, så mye å lukte på, så mange å hilse på, og det tar jo på for en hund. Da vi kom hjem la hun seg rett ned i buret etter å ha spist. Der sov hun i flere timer.

søndag 4. juli 2010

Noen bilder

Her er Pippi med bronsemerket hun fikk på klubbmesterskapet 22.mai:





Pippi ved vannkanten - Rotvoll: