fredag 30. april 2010

Pippi elsker å være ute. Favorittleken er fotballer, men Pippi deltar gjerne også med hagearbeidet og har spesialisert seg på beskjæring av busker og trær.

Ellers så er Pippi ikke helt sikker på hvorfor stemorsblomster er plantet i krukker, de smaker jo så godt.

onsdag 14. april 2010

Hektisk morgen

I dag ble det litt mer styr med Pippi enn vanlig.

Våknet opp med en intens lukt i hele huset. Kilden ble identifisert når vi oppdaget at Pippi i løpet av natten hadde gjort fra seg i buret, for første og forhåpentligvis siste gang. På tur ut for å luftes kastet så Pippi opp i gangen og ut fra lukten virket det som om hun hadde fått i seg litt av sin egen avføring i løpet av natta.

Etter å ha festet Pippi ute var det bare å begynne å vaske gang og bur - ingen av delen frister til gjentakelse. Etterpå sto Pippi for tur. Pippi er egentlig ganske grei i badekaret når hun først er kommet oppi. Sitter pent i ro og blir vasket, men i dag tok det nok litt langt til kliss vår og full av såpe finn hun nok. Hoppet elegant ut av badekaret, smatt mellom bena på far og åpnet kjapt badedøra. Etter å ha ristet av seg mye vann i gangen gikk turen videre inn på et av rommene til ungene før hun motvillig lot seg trekke inn på badet igjen.

Nybadet og ren var Pippi igjen i lekehumør - det var ikke vi.