søndag 28. februar 2010

Lydighetstrening

Lydighetskurs er en god ting. Det er Pippi og jeg på nå. Vi lærer masse, og så blir vi kjempeslitne etterpå. Nå må vi bare trene og trene før neste kurshelg som er om 14 dager. Det vi skal trene mest på er innkalling og det å gå i bånd. Og ikke minst det å roe seg ned. Jeg har fått noen lure triks. Jeg tenker jeg skal gå på tirsdagstreninga til uka.

tirsdag 23. februar 2010

Vinter, snø og kulde

Pippi er 8 måneder, og er blitt ei stor flott jente. Dvs akkurat passe stor. Spiser og trives godt her i huset. Hun har fått sine favorittplasser i stua der hun legger seg ned for å slappe av eller sove. Det kan være i "hennes" sofa, foran vedovnen eller som fotvarmer for oss om kvelden. Pippi er en hund etter å leke med oss. Hun gir oss gjerne leken sin og da skal vi leke sammen. Trene er også gøy.

Det morsomste Pippi vet når hun er ute er å jakte på snøfillene når det snør. Da går hun på to bein og hopper opp. Det ser snodig ut, men er litt slitsomt å holde henne i bånd når hun holder på. Det er også gøy å løpe og hoppe i dypsnøen. Jo dypere jo bedre. Kulden ser ikke ut til å affisere henne noe særlig. Vi har selvsagt på henne et varmedekken.

Når vi går tur så vil hun gjerne hilse på andre hunder og mennesker som vi møter. Hun får ikke lov til det nødvendigvis, og da er vi litt av et syn. Inne er hun mye roligere. Og det er godt.